FOTOKOPIRANJE BEOGRAD

FOTOKOPIRANJE I DIGITALNA ŠTAMPA

Osnovna usluga koju pružamo od svog osnivanja. Kvalitet papira, korišćenje originalnih delova i tonera, redovno održavanje i kalibracija uređaja za digitalnu štampu i fotokopiranje, omogućavaju nam da zadovoljimo Vaše potrebe za ovom vrstom usluga na najbolji mogući način. Usluge fotokopiranja i digitalne štampe možemo izraditi sa sa USB-a, CD, e-maila...

ŠTAMPA POSTERA

Ranije su se plakati štampali samo u velikim štamparijama zbog troškova i cene, ali to danas nije slučaj zbog pojave digitalne štampe u kojoj se mogu štampati posteri visokog kvaliteta i velikih formata. U današenje vreme, verovatno zbog svoje veličine, plakati i posteri su još uvek odličan marketinški materijal. Većinu postera možete videti i sa njih saznati informacije i kroz prozor autobusa i automobila, što nije slučaj sa flajerima i promo materijalom manjih dimenzija. Vršimo štampu do do 42 inča (1067mm) širine.
FOTOKOPIRANJE BEOGRAD
FOTOKOPIRANJE BEOGRAD

DIGITALNA KOLOR ŠTAMPA

Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces stampe. Pripremljen materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu za digitalnu stampu koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka.

Digitalna stampa je posebno pogodna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, samplepljive etikete, nalepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače...

Do 300g/m2, 1.200 dpi, A3+(310x457), baner do 1200mm.

PLOTOVANJE

Štampu velikih formata – plotovanje (linijskih crteža i postera u boji) radimo na HP ploterima poslednje generacije, koji pružaju vrhunski kvalitet visoke rezolucije (2400x2400dpi). Glavna namena je štampa na pvc folijama za brendiranje izloga, svetlećih reklama, cirada, banera i drugih materijala otpornih na vremenske uslove odnosno za spoljnu upotrebu. Rolna širine 1067mm, crno belo i kolor.
  • PVC folije, samolepljive (mat ili sjajne)
  • Papir (samolepljivi ili bez lepka
  • PVC cirada ili mes platno sa ili bez nitni za privezivanje
  • Štampa na slikarskom platnu odnosno kanvasu
FOTOKOPIRANJE BEOGRAD
FOTOKOPIRANJE BEOGRAD

SKENIRANJE

Skeniranje dokumenata i teksta je postupak kojim se slika ili tekst pretvara u digitalni zapis tj. oblik pogodan za obradu, čuvanje i prenos na računar. Savremena tehnologija na polju skeniranja dokumenata nam omogućava da sva Vaša dokumenta možemo da skeniramo bez obzira na to u kom su formatu, da li su u boji ili ne, i da ih obradimo tako da svaki digitalni zapis tog dokumenta bude uverljiv koliko i sam original! Crno belo i kolor A4, A3.

TVRDI POVEZ

U našoj ponudi nalazi se instant tvrdi povez, namenjen prvenstveno koričenju diplomskih radova, magistarskih i doktorskih disertacija, važnih Ugovora kao i koričenju projektne dokumentacije. Za razliku od klasičnog tvrdog poveza, ovde se ne vrši nikakvo lepljenje niti prošivanje, pa je izrada veoma brza - obično ukoričeni dokument dobijate za par sati.
FOTOKOPIRANJE BEOGRAD
FOTOKOPIRANJE BEOGRAD

KORIČENJE

Postoje različiti načini povezivanja Vaših papira, ali je svima zajednička osobina velika brzina izrade. Počev od standardne i široko rasprostranjene plastične spirale, pa sve do tvrdog poveza. Svaki od načina povezivanja ima svoje prednosti i oblasti primene za koje ga preporučujemo.
  • Plastična spirala

PLASTIFICIRANJE

Džep do A3 i iz rolne.
FOTOKOPIRANJE BEOGRAD

Kontaktirajte nas i proverite da li možemo ispuniti i Vaš zahtev!